Wie zijn wij?

Onze MISSIE

Mijn-Offertes.be helpt u de beste vakman voor uw bouw- of renovatieplannen te vinden. Ons doel is om voor uw specifieke project de geschikte professional in uw buurt te vinden.

Daarvoor beschikken wij over een netwerk van meer dan 400 vakmannen en aannemers over gans België. Zij nemen zelf contact met u op en werken een offerte op maat uit.

Hoe vind ik een betrouwbare aannemer | Mijn-Offertes.be

Hoe werkt Mijn-Offertes.be

Hoe werkt Mijn-Offertes.be? Eerst beschrijft u uw project. Met meer dan 130 sectoren is de kans groot dat wij u kunnen helpen. Daarna vult u ons contactformulier zo volledig mogelijk in.

Op basis van deze gegevens brengen wij u binnen de 48
uur
in contact met de betrouwbare aannemers en vakmannen voor uw project. Zij werken een op maat gemaakte offerte uit. U hoeft enkel nog de voorstellen te vergelijken. Gratis en vrijblijvend uiteraard!

Onze waarden

Mijn-Offertes.be is er in de eerste plaats om u het leven makkelijker te maken. Een betrouwbare aannemer vinden is namelijk niet zo evident. Daarom hameren wij op 3 kwaliteitsgaranties:

  • Professionaliteit: wij werken en enkel met certificeerde, betrouwbare aannemers
  • Snelheid: wij zorgen ervoor dat de vakmannen binnen de 48u contact met u opnemen.
  • Gratis & Vrijblijvend: uw aanvraag is altijd gratis en volledig vrijblijvend. U kiest zelf of u op een voorstel ingaat.